Inspiroiva opas toisten kohtaamiseen ja haasteellisten vuorovaikutustilanteiden selättämiseen
Lena Skogholm kertoo, kuinka ymmärtää ihmisiä ja saada parempi (työ)elämä
"Kyllä meidän täytyy pystyä puhumaan tästä kuin aikuiset!" on tuttu lause niin työelämästä kuin kotoakin. Sen takana on toive asiallisesta keskustelusta ja tunnekuohun kurissa pitämisestä. Mutta kokemuksesta tiedämme, ettei toiveeseen vastaaminen ole aina helppoa.
Mutta voimmeko oppia enemmän ihmisten välisestä kanssakäymisestä niin, että vuorovaikutustilanteet olisivat meille vähemmän stressaavia ja onnistuisimme luomaan arkeen todella hyviä kohtaamisia? Onnistummeko tämän uuden tiedon avulla olemaan enemmän sinut itsemme kanssa kohdatessamme muita? Kyllä! Se nimenomaan on Lena Skogholmin Kohtaamisen koodit -kirjan tarkoitus. Kirja on löytöretki aivojen monimutkaisiin polkuihin, yleisiin viestintäongelmiin ja kohtaamisen saloihin. Kirja antaa paljon konkreettisia vinkkejä siihen, kuinka parantaa vuorovaikutusta ja tulla paremmin toimeen toisten kanssa, ja kuinka selviytyä erilaisita (erittäin vaikeistakin) ihmisistä ja tilanteista - niin työelämässä kuin vaikkapa omassa parisuhteessa.
Kirjassa Lena Skogholm kertoo modernista aivotutkimuksesta, joka tuo meitä ohjaavat motiivit näkyviksi. Kun tunnemme ja tunnistamme meitä ohjaavan bioloian ja sen toimintaperiaatteet, olomme on turvallisempi.
Lena Skogholm on ruotsalainen käyttäytymistieteilijä ja kouluttaja. Hän pitää luetoja, koulutustilaisuuksia ja workshopeja aiheista kohtaaminen, kommunikaatio, johtajuus, hankalat keskustelut ja sosiaalinen työympäristö.
Lena Skogholm
Bemötandekoden
Suomentajat Tiina Sjelvgren ja Hanna Arvonen
978-91-509-5943-7
Ilmestyy nidottuna, e-kirjana ja äänikirjana
Äänikirjan lukija Aku Laitinen
Huhtikuu 2021